Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/f/3/kunsthaandvaerkermarkediribe.dk/httpd.www/wp-content/themes/business-lite/includes/presstrends.php on line 137 Kunsthåndværkermarked i Ribe - Idé & Formål

Idé & Formål

Dette års kunsthåndværkermarked i Ribe er det fjerde i rækken. Vi fastholder den gode begivenhed med et kunsthåndværkermarked på de tre lokalitet,

Skt. Catharinæ Kloster, Det Gamle Rådhus og Domkirkens Processionsgang i Ribe

Markedet ligger centralt i Ribe bymidte og der er plads til 40 stande.

Markedet afholdes 1. og 2. oktober 2022.

Som de foregående år vil der være et samarbejde med Ribe Handelsstandsforening som i den samme weekend har tradition for et ”Høstmarked”. Høstmarkedet og Kunsthåndværkermarkedet samler mange tilskuere og dermed kunder til byen.

Målet for markedet er at sætte fokus på kunsthåndværk og kunsthåndværkere samt erhvervsudvikling/turismeudvikling. Idéen er at synliggøre kunsthåndværkere, der er bosiddende i og udenfor regionen, så de kan forbedre deres muligheder for mersalg fremover. Markedet er åbent for professionelle kunstnere fra hele landet, og kvaliteten er i højsædet. Der vil være mulighed for at møde nye som gamle deltagere, og der vil være et bredt udvalg af forfriskende nye oplevelser.

Kunsthåndværkermarkedet havde sin opstart i 2011 med udspring i etableringen af Nationalpark Vadehavet. Nationalparken har sin beliggenhed i de fem kommuner i Tønder, Esbjerg, Fanø, Varde og Vejen. Kunsthåndværkermarkedet blev i sin opstart støtte af Vadehavsprojektet i et samarbejde mellem de fem kommuner, EU og turistorganisationer. Projektet stod også bag kunstudstillingen på Rundetårn i København 2012 og Kunstrunden 2012.

I dag er kunsthåndværkermarkedet uafhængig af Vadehavsprojektet og arrangerer selvstændigt kunsthåndværkermarkedet i Ribe 2022.

Venlig hilsen

Kunsthåndværkergruppen

Bibi Hansen, Randi Platz og Jenny Byskov.

Home Idé & Formål